door wie?

IMG_4480kIk ben Froukje Tjepkema (1955). Na mijn zesjarige opleiding tot psychotherapeut, die ik in 1993 voltooide, startte ik in Utrecht mijn praktijk voor therapie en coaching. Ik volgde een opleiding aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP) en een opleiding voor Lichaams- en Energetisch werk.

In 1997 nam ik voor het eerst deel aan een cursus Diagnostiek en Behandeling van Chronische Stress bij het CSR Centrum. Sindsdien ben ik als CSR-coach, -supervisor en -accountmanager zeer betrokken bij het werk van dit Centrum voor stressmanagement. Ik volg ieder jaar workshops en cursussen om mijn kennis over de begeleiding van mensen met stressgerelateerde klachten up to date te houden.

Samen met verdiepingstrainingen op het vlak van luisteren en zingeving vormt dit de basis van waaruit ik werk.

In een setting die veilig en duidelijk is, waar je de kans krijgt in de spiegel te kijken, waar we samen haalbare doelen stellen zodat je concrete stappen kunt zetten, met iemand die betrouwbaar is en helder inzicht geeft in de therapie of coaching, met een frequentie en intensiteit waar je zelf achter staat.

Wat mij kenmerkt zijn betrokkenheid, duidelijkheid, spiegeling, begrenzing, humor, ruimte geven en ‘voorwaardenscheppend’ aanwezig zijn.

Comments are closed